Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Discovery Ticket Nmbs

Reis voordelig in groep naar de bestemming van jouw keuze dankzij het Group Ticket van NMBS. Koop je e-ticket op wwwplopsaindoorhasseltbe.

Discovery ticket nmbs
Trein Naar Het Kunstfestival Van Watou Met 50 Korting Nmbs

Kijk voor de Discovery Ticket code op je Expo Steve McCurry e-ticket.

Discovery ticket nmbs

. Koop vervolgens een Discovery Ticket bij NMBS. Zo kan je je tickets enkel gebruiken na 9u s ochtends naast andere voorwaarden. Klik op een code en je komt terecht op de aankooppagina van NMBS waar je met je code meteen je Discovery Ticket kan kopen. Koop je e-ticket op wwweuropaexpobe.

Voor info en tickets scan de QR-code op elke pagina. Het is een code van 16 tekens. Save 50 on a return journey in a single weekend. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Europaexpo e-ticket.

Veel trein- en museumpasplezier gewenst. Het is een code van 16 tekens. De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief. Meer info Kids Ticket.

Meer info vind je op het toegangsticket dat je online aankoopt. Dan reist heel je gezin extra. Koop je e-ticket op wwwticketsbobbejaanlandbe. Het is een code van 16 tekens.

Je ontvangt je Discovery Ticket codes in een mail van Walibi. Gebruik de NMBS-code en profiteer van 50 op je reis. Discovery Ticket Dankzij onze samenwerking met NMBS geniet je tot 50 korting op je heen-en-terugreis naar Antwerpen-Centraal dankzij het Discovery Ticket. Koop je Discovery Ticket in een handomdraai.

In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte 11649 per enkel traject. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Plopsa Indoor Hasselt e-ticket. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.

Print je tickets af of zet de pdf met je tickets op je smartphone. Meld je aan op de site van museumpas rechts bovenaan. Als pashouder krijg je nog extra voordelen. Vraag je Discovery Ticket code hier aan klik op bevestigen en ontvang direct je code.

Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein. Heb je minstens 3 kinderen. Geniet 50 korting op je treinreis Heb je een museumpas dan geniet je al van het meest complete museumabonnement van het landMaar er is nog meer goed nieuws. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.

Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein. Je geniet 50 korting op je HT-reis vanaf 9 u op de. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Kunstfestival van Watou e-ticket. With the Weekend Ticket your return travel to anywhere in Belgium is half price on weekends.

Het is een code van 16 tekens. De treinbegeleider zorgt voor een ticket met Aan boord-tarief. Een Discovery Ticket is een 2e klas heen- en terugticket met 50 korting naar het dichstbijzijnde station bij een partnerattractie. Je 5 codes verschijnen meteen.

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai. De perfecte oplossing wanneer kinderen alleen reizen. Zo ontvang je codes voor 5 Discovery Tickets van NMBSDaarmee reis je tegen halve prijs heen en terug naar de musea van je keuze. Koop je e-ticket op wwwkunstenfestivalwatoube.

Koop je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina. Koop eerst je toegangsticket direct bij een partner of reseller om van dit voordeeltarief te kunnen genieten. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina. Mijn museumpas I Aanmelden.

Je kan deze hier nalezen. Ticket also available in 1st class. Koop je Discovery Ticket in een handomdraai. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Koninklijke Musea voor Schone Kunsten e-ticket.

Kopieer en plak je codes in de laatste stap vóór het afrekenen. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina. Het is een code van 16 tekens. Koop je Discovery Combi op nmbsbecombi.

Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina. You decide which day you want to leave Friday after 1900 Saturday or Sunday To any destination in Belgium. Meer info Ticket met korting Grote Gezinnen. One-way tickets for 660 for young people under 26.

Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina. Validity extended on some public holidays. Het is een code van 16 tekens. Klik op Extra voordelen Vraag je NMBS-kortingscodes aan.

Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina. De voorwaarden gekoppeld aan je discovery ticket zijn bepaald door de NMBS. Geniet van je reis. Combineer je NMBS-biljet met een biljet voor een stadsgebied van TEC of MIVB.

2 De gegevens en prijzen in deze brochure zijn geldig bij het ter perse gaan maar kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen op een later tijdstip. Het is een code van 16 tekens. Koop je Discovery Ticket in een handomdraai. Profiteer van het Discovery Ticket om met de trein naar de Zoo van Antwerpen te gaan.

In 1e klas bedraagt het 15144 minder dan 37km of 16309 37km - 51km of 17939 52km en meer. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein. Vanaf 3 april 2021 zal het aanbod Discovery Combi voor groepen niet meer beschikbaar zijn.

Discovery ticket nmbs
Standard Multi Local Multi Discovery Combi Nmbs Kiest Voor Engelstalige Benaming Treintickets Binnenland Hln Be

Discovery ticket nmbs
Expo Dino World Goedkoper Met De Trein Discovery Ticket Nmbs

Discovery ticket nmbs
De Hello Belgium Treinavonturen Nmbs

Discovery ticket nmbs
Zandsculpturenfestival Je Goedkoopste Treinreis Nmbs

Discovery ticket nmbs
Vind Je Weg Op De Nmbs App Videotutorials Nmbs

Discovery ticket nmbs
Faq Dienstregelingen En Reiswegen Je Reisweg Kiezen Nmbs

Discovery ticket nmbs
Nmbs Biljetautomaat Hoe Koop Je Een Discovery Combi Youtube

Discovery ticket nmbs
Why Are Train Tickets So Expensive Belgium

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai. Het is een code van 16 tekens.

Discovery ticket nmbs
Why Are Train Tickets So Expensive Belgium

Koop vervolgens een Discovery Ticket bij NMBS.

Discovery ticket nmbs

. With the Weekend Ticket your return travel to anywhere in Belgium is half price on weekends. Meer info vind je op het toegangsticket dat je online aankoopt. Koop eerst je toegangsticket direct bij een partner of reseller om van dit voordeeltarief te kunnen genieten. One-way tickets for 660 for young people under 26.

Koop je Discovery Ticket in een handomdraai. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein. Meer info Ticket met korting Grote Gezinnen. De korting wordt alleen toegepast op het niet-vaste gedeelte van de prijs van het Standaardtarief.

Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Europaexpo e-ticket.

Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina. Veel trein- en museumpasplezier gewenst. Klik op een code en je komt terecht op de aankooppagina van NMBS waar je met je code meteen je Discovery Ticket kan kopen. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.

Een Discovery Ticket is een 2e klas heen- en terugticket met 50 korting naar het dichstbijzijnde station bij een partnerattractie. De voorwaarden gekoppeld aan je discovery ticket zijn bepaald door de NMBS. Je geniet 50 korting op je HT-reis vanaf 9 u op de. Save 50 on a return journey in a single weekend.

Het is een code van 16 tekens. Ticket also available in 1st class. Zo kan je je tickets enkel gebruiken na 9u s ochtends naast andere voorwaarden. Het is een code van 16 tekens.

Je kan deze hier nalezen. Het is een code van 16 tekens. Mijn museumpas I Aanmelden. Dan reist heel je gezin extra.

Je 5 codes verschijnen meteen. Koop je Discovery Ticket in een handomdraai. Combineer je NMBS-biljet met een biljet voor een stadsgebied van TEC of MIVB. Je ontvangt je Discovery Ticket codes in een mail van Walibi.

2 De gegevens en prijzen in deze brochure zijn geldig bij het ter perse gaan maar kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen op een later tijdstip. Discovery Ticket Dankzij onze samenwerking met NMBS geniet je tot 50 korting op je heen-en-terugreis naar Antwerpen-Centraal dankzij het Discovery Ticket. In 1e klas bedraagt het 15144 minder dan 37km of 16309 37km - 51km of 17939 52km en meer. Meer info Kids Ticket.

Heb je minstens 3 kinderen. Het is een code van 16 tekens. Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.

Kijk voor de Discovery Ticket code op je Koninklijke Musea voor Schone Kunsten e-ticket. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Plopsa Indoor Hasselt e-ticket. In 2e klas bedraagt het vaste gedeelte 11649 per enkel traject. You decide which day you want to leave Friday after 1900 Saturday or Sunday To any destination in Belgium.

Voor info en tickets scan de QR-code op elke pagina. Gebruik de NMBS-code en profiteer van 50 op je reis. Koop je Discovery Ticket in een handomdraai. Vraag je Discovery Ticket code hier aan klik op bevestigen en ontvang direct je code.

Als pashouder krijg je nog extra voordelen. Profiteer van het Discovery Ticket om met de trein naar de Zoo van Antwerpen te gaan. Koop je e-ticket op wwweuropaexpobe. Koop je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina.

Het is een code van 16 tekens. Kijk voor de Discovery Ticket code op je Kunstfestival van Watou e-ticket. Meld je aan op de site van museumpas rechts bovenaan. Koop je e-ticket op wwwticketsbobbejaanlandbe.

Koop je Discovery Combi op nmbsbecombi. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein. Koop je e-ticket op wwwkunstenfestivalwatoube. Zo ontvang je codes voor 5 Discovery Tickets van NMBSDaarmee reis je tegen halve prijs heen en terug naar de musea van je keuze.

Bestel je Discovery Ticket direct vanaf deze pagina. Vanaf 3 april 2021 zal het aanbod Discovery Combi voor groepen niet meer beschikbaar zijn. De treinbegeleider zorgt voor een ticket met Aan boord-tarief. Geniet 50 korting op je treinreis Heb je een museumpas dan geniet je al van het meest complete museumabonnement van het landMaar er is nog meer goed nieuws.

Het is een code van 16 tekens. Validity extended on some public holidays. De perfecte oplossing wanneer kinderen alleen reizen. Geniet van je reis.

Klik op Extra voordelen Vraag je NMBS-kortingscodes aan. Kopieer en plak je codes in de laatste stap vóór het afrekenen. Print je tickets af of zet de pdf met je tickets op je smartphone. Toon de pdf van je Discovery Ticket op je smartphone of toon een geprinte versie wanneer de treinbegeleider langskomt op de trein.

Discovery ticket nmbs
Vind Je Weg Op De Nmbs App Videotutorials Nmbs

Discovery ticket nmbs
De Hello Belgium Treinavonturen Nmbs

Discovery ticket nmbs
Expo Dino World Goedkoper Met De Trein Discovery Ticket Nmbs

Discovery ticket nmbs
Standard Multi Local Multi Discovery Combi Nmbs Kiest Voor Engelstalige Benaming Treintickets Binnenland Hln Be

Discovery ticket nmbs
Nmbs Biljetautomaat Hoe Koop Je Een Discovery Combi Youtube

Discovery ticket nmbs
Trein Naar Het Kunstfestival Van Watou Met 50 Korting Nmbs

Discovery ticket nmbs
Zandsculpturenfestival Je Goedkoopste Treinreis Nmbs

Discovery ticket nmbs
Faq Dienstregelingen En Reiswegen Je Reisweg Kiezen Nmbs

Post a Comment for "Discovery Ticket Nmbs"